„Kedlubnové zelí“

Co budeme potřebovat:

  • 50 g másla
  • 2 červené cibule
  • 1 kg kedluben
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 4-5 lžic octa
  • asi 4 lžíce cukru

Postup:

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na nudličky. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké proužky. V kastrolu rozehřejeme máslo, zpěníme na něm cibuli, přidáme kedlubny a dvě lžíce octa. Podlijeme trochou vody, osolíme, přidáme kmín, přiklopíme poklicí a na mírném ohni dusíme doměkka. Měkké „zelí“ dochutíme octem a cukrem.

Nastavení soukromí

Soubory cookie používáme, abychom mohli přizpůsobit obsah konkrétním uživatelům a analyzovat návštěvnost našeho webu. Kliknutím na možnost „Povolit vše“ s tím souhlasíte. Předvolby můžete spravovat tlačítkem Nastavení soukromí. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.